Sähköliittymän ylläpitäminen

Haluatko katkaista sähköntoimituksen kiinteistöösi väliaikaisesti? Mikäli kiinteistössäsi ei juuri nyt ole ajankohtaista tarvetta sähkölle, mutta haluat turvata valmiudet myöhempää käyttöä varten, voidaan kiinteistön liittymä siirtää ylläpidolle. Ylläpidolle siirtämisen jälkeen katkaisemme sähköntoimituksen kiinteistöön, poistamme sähkömittarin ja irrotamme liittymisjohdon/-kaapelin sähköverkosta, josta veloitamme palveluhinnaston mukaisesti. Sähkön katkaisun jälkeen maksat liittymästä ainoastaan kuukausittaisen ylläpitomaksun, joka on sähköliittymän koon mukainen perusmaksu.

 

Mikäli haluat, että sähköliittymäsi kytketään uudelleen käyttöön, sähköurakoitsijasi on tehtävä sähköasennusten käyttöönottotarkastus ja -pöytäkirja ennen liittymän kytkentää. Tämän jälkeen sähköurakoitsijasi toimittaa meille mittarointilomakkeen antamasi valtakirjan mukaisesti ja tilaa uudelleen kytkennän meiltä. Me tarkistamme, että liittymisjohto on kunnossa, minkä jälkeen asennamme sähkömittarin ja kytkemme liittymäsi takaisin sähköverkkoon. Liittymisjohdon kytkennästä veloitamme palveluhinnaston mukaisesti.

 

Mikäli sähkönkäyttö kiinteistössä ei ole tarpeellista nyt tai tulevaisuudessa, voi asiakas irtisanoa liittymän. Jos kiinteistölle ilmenee tulevaisuudessa sähkön tarvetta, on sinne hankittava uusi sähköliittymä.

 

Palveluhinnasto

 

Siirtohinnasto