Kehitä lähiympäristöä kanssamme

Herrforsin tavoite on olla sähkön ja energian ykkönen. Paikallisilla resursseilla ja osaamisella toteutamme visiomme: muutamme sekä alaa että lähiympäristöä paremmaksi.

 

Saamme energiaa onnistumisisista. Mahdollisuus on menestyksen mittari, ei se mikä on todennäköistä. Eri ihmisillä on erilaiset tarpeet ja siksi me täällä Herrforssilla keksimme uusia ratkaisuja tehdäksemme asiat helpommin, nopeammin, paremmin ja kustannustehokkaammin. Tänään sekä huomenna. Monipuolisia työtehtäviä ja henkilökohtaisia kehittymismahdollisuuksia on siis tarjolla yllin kyllin, sekä Pietarsaaressa, Ylivieskassa ja Vaasassa.

 

Luvassa on jännittävä matka, vai mitä?

Kaikki avoimet työpaikat Pietarsaaressa ja Ylivieskassa

Avoin hakemus

Etkö löytänyt etsimääsi vai loistavatko avoimet työpaikat poissaolollaan? Halutessasi palavasti olla osa tiimiämme tai tutustua yritykseemme työharjoittelun tai kesätyön kautta, voit antaa meille hyvän muiston itsestäsi jättämällä avoimen hakemuksen. Anna meille mahdollisuus tuntea sinut ja piilevät kykysi tulevaisuutta varten. Rekrytoimme vuosittain noin 15 uutta lahjakkuutta.

 

Avoin hakemus

Millaiset ovat työsuhde-etumme Herrforssilla?

Meille on tärkeää työntekijöidemme hyvinvointi. Kattavat etumme ovat todiste siitä.

Kattavat työterveyspalvelut

Monipuoliset TYHY-päivät

Liikunta- ja kulttuuriharrastusten tukeminen

Hieronta- ja fysikaaliset palvelut

Vapaa-ajan mökki Vuokatissa

Yhteiset vapaa-ajan aktiviteetit

Laaja vakuutusturva

Ammatillisen ja henkilökohtaisen kehittymisen tukeminen

Mikä on Sinun intohimosi?

Etsitkö töitä sähkön, asiakasneuvonnan, myynnin, talouden, IT:n, HR:n tai markkinoinnin parissa? Meillä viihtyvät monen alan asiantuntijat. Lue lisää työtehtävistämme ja avoimista työpaikoistamme Pietarsaaressa ja Ylivieskassa.

Näe millaista on työskennellä kanssamme

Tahdotko tietää enemmän Herrforsilla työskentelystä? Katso videoitamme nähdäksesi, miten arkipäivä sujuu meillä sekä toimistolla että kentällä.

Uusi meillä

Huolehdimme ympäristöstä

Haluamme sinun viihtyvän

Turvallinen työ

Meillä pääset kehittymään