Tarkista tilanne sähkökatkoksen sattuessa

Sähköjen katkettua kannattaa seurata sovelluksen häiriökarttaa. Kartta näyttää tiedot sekä meneillään olevista häiriöistä että suunnitelluista sähkönjakelun keskeytyksistä. Kartalta näet, millä alueilla sähkönjakelu on keskeytynyt, kuinka suurta asiakasmäärää katkos koskee ja milloin sähköt saadaan arviomme mukaan palautettua. 

 

Onko sähkö kallista vai halpaa?

"Katso spot-sähkön hinnat", näet kuluvan ja huomisen päivän sähkön markkinahinnan. Tämä on erityisesti suunnattu asiakkaille, jotka ostavat sähkönsä spot-hintaan. Sovelluksessa on nyt uusia toimintoja. Voi halutessasi saada ilmoituksen kun sähkö on kallista ja halpaa, vaihtoehtoisesti saat ilmoituksen seuraavan vuorokauden kalliimmasta ja halvimmasta tunnista.

 

Seuraa sähkönkulutustasi

Sovelluksessa on helppo seurata omaa sähkönkulutusta päivä-, kuukausi- ja vuositasolla. Vertailutoiminnolla voit verrata kulutustasi eri ajankohtina. 

Kun kirjaudut ensimmäisen kerran seuraamaan kulutustasi, tarvitset käyttöpaikan numeron ja asiakasnumerosi. Nämä tiedot löydät sähkölaskustasi.

“Suunnittelimme sovelluksesta käyttäjäystävällisen.
Keskityimme miettimään, millaisia palveluita
asiakkaamme käyttävät mieluiten juuri mobiililaitteilla.”

Robert Ståhl, tietohallintojohtaja

Seuraa kaukolämmönkulutustasi

Nyt voit seurata sovelluksemme kautta myös kaukolämmönkulutustasi kuukausi- ja vuositasolla, ja verrata sitä aikaisempaan kulutukseesi. Tämä ominaisuus on käytettävissä uudistetussa sovelluksessamme (2/2019). Ominaisuuden käyttöönotto vaatii sovelluksen päivittämisen. Voit kirjautua sisään käyttöpaikka- ja asiakasnumerollasi. Tiedot löytyvät viimeiseltä laskultasi.

 

Tee vikailmoitus näppärästi

Vikailmoituksen tekeminen käy nopeasti sovelluksen avulla. Voit täyttää ja lähettää ilmoituslomakkeen suoraan sovelluksessa ja tarvittaessa liittää ilmoitukseen kuvan.

 

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Voit soittaa suoraan sovelluksesta Herrforsin asiakaspalveluun tai alueesi vikailmoitusnumeroon. Sovelluksen kautta voit myös lähettää meille kirjallista palautetta.

 

Lataa sovellus laitteellesi

Herrfors 24/7 -sovellus on ladattavissa maksutta Android- ja iOS-laitteisiin omasta sovelluskaupastasi.