Lediga tjänster Teknisk försäljare

Teknisk försäljare

 

Vill du vara med och förändra energibranschen?

Som teknisk försäljare upplever du aldrig en tråkig dag på kontoret. De utmanande och omväxlande arbetsuppgifterna tillsammans med de energiska arbetskamraterna och landets bästa kunder gör att du hålls alert under hela dagen. För att du skall trivas hos oss behöver du tycka om att lära dig nya saker och behöver även känna dig hemma i en arbetsmiljö där många saker sker samtidigt.

Vi ser fram emot din ansökan.

 

Vad gör vi?

Herrfors levererar den energi och den fjärrvärme våra kunder behöver på ett miljövänligt och kostnadseffektivt sätt. Vi erbjuder också marknadens fiffigaste solenergi under Nordic Sunrise brändet. För tillfället jobbar 8 personer vid Herrfors försäljnings- och kundbetjäningsteam på våra kontor i Jakobstad och Ylivieska. Kunder har vi totalt ca 30 000, av vilka ca 4000 är företagskunder. Vi söker nu till vårt kontor i Jakobstad en teknisk försäljare som ansvarar för solpanels-försäljningen till privat- och företagskunder, samt deltar i utvecklingen av nya koncept för att bredda Nordic Sunrise plattformen.

 

Arbetsuppgifter

I rollen som teknisk försäljare ansvarar du för försäljningen av Nordic Sunrise solpanellösningar till privatpersoner, företag och övriga intressegrupper. Produkten säljs enligt nyckel i hand principen, som innefattar behovskartläggning, offerering, installation (tillsammans med montörer) samt uppföljning. Den andra viktiga delen av befattningsbeskrivningen är att utveckla och kommersialisera framtidens energilösningar tillsammans med kollegor.

Den slutgiltiga arbetsbilden skapas baserat på tidigare arbetserfarenheter, utbildning samt den sökandes personliga egenskaper.  

I arbetet ingår en del resande och kundtillställningar.

 

Vem är du / kvalifikationer

Som person är du positiv, driven, engagerad och du gillar kreativ problemlösning. Du är professionell i ditt arbete, har god samarbetsförmåga och social kompetens och kan därmed smidigt arbeta med olika kunder och människor. Vidare är du flexibel och anpassningsbar och du sätter dig snabbt in i nya miljöer och har förmågan att prioritera ärenden i ett högt arbetstempo. Eftersom det ingår utvecklingsarbete i rollen som teknisk försäljare önskar vi att du som person är  fördomsfri, nyfiken och innovativ.

Du kan kommunicera flytande på både svenska och finska med våra kunder. Engelska ses som en merit. 

 

Din utbildning / relevanta erfarenheter

Du har

  • en passande teknisk utbildning
  • erfarenheter av försäljning samt en äkta vilja att utvecklas till försäljningsproffs.
  • intresse för tekniska lösningar
  • vilja att utveckla och utvecklas

Vi erbjuder dig

  • en intressant och utmanande position i en bransch som är i ständig förändring
  • förutom de traditionella konkurrenskraftiga förmånerna, en trivsam arbetsmiljö, humoristiska kollegor och möjlighet att utvecklas, även kaffe av anspråkslös kvalité i obegränsade mängder

Tilläggsuppgifter ges av

Din ansökan

Vill vi ha din ansökan senast den 1.3.2020, herrfors.fi/rekry. Tjänsten besätts genast vi hittar en lämplig kandidat, så sänd in din ansökan så snabbt som möjligt.

Fyll i ansökan här.