Lediga tjänster Elförsäljningschef

Elförsäljningschef

 

Vill du vara med och förändra energibranschen?

Som elförsäljningschef upplever du aldrig en tråkig dag på kontoret. De utmanande och omväxlande arbetsuppgifterna tillsammans med de energiska arbetskamraterna och landets bästa kunder gör att du hålls alert under hela dagen. För att du skall trivas hos oss behöver du tycka om att lära dig nya saker och behöver även känna dig hemma i en arbetsmiljö där många saker sker samtidigt.

Vi ser fram emot din ansökan.

 

Vad gör vi?

Herrfors levererar den energi och den fjärrvärme våra kunder behöver på ett miljövänligt och kostnadseffektivt sätt. För tillfället jobbar 8 personer vid Herrfors försäljnings- och kundbetjänings-team på våra kontor i Jakobstad och Ylivieska. Kunder har vi totalt ca 30 000, av vilka ca 4000 är företagskunder. Vi söker nu till vårt kontor i Jakobstad en elförsäljningschef som ansvarar i huvudsak för försäljningen till våra företagskunder.

 

Arbetsuppgifter

I rollen som elförsäljningschef ansvarar du i första hand för Herrfors företagssegment, säljer aktivt våra produkter och tjänster till nya kunder men innehar också utmärkt kundbetjäningsberedskap för att ta hand om existerande kunder.

Den slutgiltiga arbetsbilden skapas baserat på tidigare arbetserfarenheter, utbildning samt den sökandes personliga egenskaper.  

I arbetet ingår en del resande och kundtillställningar.

 

Vem är du / kvalifikationer

Vi önskar att du är en lagspelare med goda kommunikationsegenskaper samt en positiv attityd. Du får energi av att hjälpa andra och genom att utveckla dina egna kunskaper i en arbetsmiljö som genomgår kontinuerlig förändring. Om du är intresserad av utmaningar och vill jobba inom en aktiv organisation så är Herrfors den rätta organisationen för dig. 

Du kan kommunicera flytande på både svenska och finska med våra kunder. Engelska ses som en merit. 

 

Din utbildning / relevanta erfarenheter

Du har

  • en passande teknisk eller merkantil utbildning
  • erfarenheter av försäljning (erfarenhet av elförsäljning räknas som merit) samt en äkta vilja att utvecklas till försäljningsproffs
  • förmåga att lära dig nytt och tar ansvar för dina egna arbetsuppgifter
  • lätt för att använda moderna dataprogram

 

Vi erbjuder dig

  • en intressant och utmanande position i en bransch som är i ständig förändring
  • förutom de traditionella konkurrenskraftiga förmånerna, en trivsam arbetsmiljö, humoristiska kollegor och möjlighet att utvecklas, även kaffe av anspråkslös kvalité i obegränsade mängder  

 

Tilläggsuppgifter ges av

  • HR-chef Jan Höglund, 044-7815389

 

Din ansökan

Vi vill ha din ansökan senast den 1.3.2020, herrfors.fi/rekry. Tjänsten besätts genast vi hittar en lämplig kandidat, så sänd in din ansökan så snabbt som möjligt.

Fyll i ansökan här.